Çorbalar

Çorba sıvı olarak tüketilen gıdalardan birisidir. Sebze, et ve çok çeşitli başka malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Çorbanın içine katılan malzemeler kaynatılarak tatlarının ve aromalarının çorbaya geçmesi sağlanır. Çorbaların kıvamı koyu olabileceği gibi daha sulu bir kıvamda da olabilir. Çorbanın içindeki tanelerin çorba ile bütünleşmesini sağlama işlemine çorbanın bağlanması denir.

Önceki yazı

Tatlılar

Sonraki Gönderi

Hamur İşleri

Bir yanıt yazın

Alışveriş Sepeti

Arşivler

Kategoriler

Çerez Yönetimi
Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Tamam Daha fazla bilgi
WhatsApp Yaz
1