Hamur İşleri

Hamur işi çeşitleri Türk mutfağının en önemli lezzet ritüellerinden. Çeşitli malzemelerle harmanlanan hamurdan farklı lezzetler ortaya çıkıyor. Ekmekten pideye, mantıdan böreğe birçok hamur işinin pişirme yöntemleri de farklılık gösteriyor. Ayrıca hamur işleri, kahvaltılık olarak sıklıkla yenildiği gibi günün her saati tüketilebilir. Bu lezzetlere eşlik eden en iyi iki şey ise Türk çayı ve ayran.

Önceki yazı

Çorbalar

Sonraki Gönderi

Börekler

Bir yanıt yazın

Alışveriş Sepeti

Arşivler

Kategoriler

Çerez Yönetimi
Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Tamam Daha fazla bilgi
WhatsApp Yaz
1